Reacties

Marijke de Jager
2 jaar geleden

Dag Suzanne,
sprak net naar blijkt jouw buurman Rienk Hoff. Wat is de wereld klein. En hij vertelde mij dat je boeken schrijft. Ik ga er een lezen. Geweldig dat je naast je baan en gezin daar tijd voor hebt kunnen maken. Ik heb Rienk dus leren kennen door de podcast. Dat zal hij verteld hebben. Als het goed is komt hij in de delen die donderdag as verschijnen. Doe de groeten aan Jan!,

groet Marijke

Jet
4 jaar geleden

Spannend verhaal dat lekker wegleest! Ik had het boek dan ook zo uit. Benieuwd naar het vervolg!

Monique
4 jaar geleden

Wat een fijn ontspannend spannend boek! Met veel plezier gelezen, heel beeldend geschreven, de schrijfster neemt je echt mee. Smaakt naar meer!

Frans Roest
4 jaar geleden

Met veel plezier heb ik deze politiethriller gelezen. Dankzij het gebruikte vakjargon en de de taal van de politiewerkvloer, kreeg ik telkens eens gevoel van herkenning. Het boek blijft verrassend en spannend tot op het einde.

Ronald (RoJo)
4 jaar geleden

Wat een goed boek en zeker een aanrader om te gaan lezen!! Ik heb er erg van genoten en het las lekker weg. Een actueel verhaal dat goed is geschreven. Ik kijk uit naar het vervolg, want ik ben benieuwd naar de verdere belevenissen van Kris Verburgt.

Hester Schoonbeek
4 jaar geleden

Met veel plezier gelezen, een goeie opbouw en een spannend plot, Suzanne geeft vanuit haar achtergrond een reële kijk op situaties die zo gebeurd kunnen zijn. Lijkt me leuk om Kris te volgen. 👍

Freda Derksen
4 jaar geleden

Wat een spannend boek! Het blijft boeien tot het eind. Even wegleggen was voor mij dan ook moeilijk. Ook de stijl van schrijven vond ik heel prettig. Vol verwachting kijk ik uit naar je volgende boek Suzanne

Josien
4 jaar geleden

Vrijdag heb ik Ondermijnd binnengekregen en met veel plezier heb ik mijn herfstweekend besteed aan het uitlezen van het boek. Het boek is spannend en voor mensen uit de opsporingswereld ook erg herkenbaar. Ik kijk uit naar het volgende avontuur van Kris!

Annalien Sondervan
4 jaar geleden

De onderwerpen witwassen en mollen binnen de politie zijn actueel, maar volgens mij nog erg taboe in Nederland. Dit boek vertelt daarover vanuit de praktijk via de hoofdpersoon Kris Verburgt. Het leest gemakkelijk en ik had moeite het boek even weg te leggen. Het voelde voor mij aan alsof het inderdaad zo gebeurd zou kunnen zijn. Ik kijk uit naar het vervolg hiervan door Suzanne van Brakel.

Reactie plaatsen